Testimonials

Na een leuke proefles wordt je door Renate vrij gelaten in je vervolg projecten. Er is genoeg keuze uit de vele leuke naaimagazines. Ondanks dat je in een groep zit is er veel persoonlijke begeleiding waardoor het leren volledig op jou tempo gaat. De sfeer is ontspannen en gezellig en er staat altijd een kopje thee of koffie voor je klaar. Bij Renate kun je zonder belemmeringen je creativiteit de vrije loop laten gaan waardoor je een waardevolle skill leert en een hobby voor het leven hebt.

Iris

Na een drukke werkdag of op een vrije ochtend, ga ik graag naar Naais. Zen muziekje, leuke cursisten, de thee staat klaar. Iedereen heeft zijn eigen project. Je brengt elkaar op ideeen (die jurk wil ik ook!) en weet je het even niet dan is Renate er. Zij zorgt ervoor dat je net even een paar extra details in het ontwerp stopt. Met humor en geduld leert ze je telkens iets nieuws. Renate ik waardeer jouw betrokkenheid die veel breder gaat dan mijn naaiprojecten. Ik verheug me alweer op de volgende les.

Neeltje H

Ik kom al een aantal jaren met veel plezier naar Renate haar lessen. Gezellig ploeteren achter onze machines, bijkletsen, maar bovenal veel leren op een leuke en ontspannen manier. Renate is erg geduldig, heeft en neemt de tijd en heeft een vermogen om de wensen en creativiteit van haar cursisten haarfijn in te schatten!

Dike

Sinds een aantal jaar volg ik eens in de twee weken naailes bij Renate. Ik startte om te leren naaien. Dat gaat ondertussen best aardig, ik leer nog steeds bij! Wat ik zo fijn vind aan de naailessen is het avondje voor mezelf. Ik heb les met een hele leuke club mensen en Renate blijft je altijd uitdagen iets nieuws te ontdekken. Renate is heel begripvol en geduldig en lost “probleempjes” op met humor. Na een lange dag werken naar naailes gaan is voor mij heel ontspannend. En zoals Renate dan mooi zegt: “Even uit het hoofd en in het hart”.

Neeltje B

Renate is een schat! Les bij haar volgen is daarom heel prettig. Ze zorgt voor een fijne sfeer, begrijpt als je een off-day hebt en geeft persoonlijke aandacht. Renate weer waar ze het over heeft, ze denkt mee met patronen en stofkeuze. Daarbij staat wat bij jou past en het beste resultaat centraal en niet wat nu hip is. Renate daagt je daarbij wel uit zodat je niet steeds dezelfde soort dingen maakt. We komen, kortom, heel graag! Doordat Renate een gezellige sfeer creëert blijven veel mensen lang komen waardoor het ook onderling superleuk is! Ik ben blij met de leuke kleding die ik maak maar kom ook zeker voor een gezellige avond.

Margot

De naailessen bij Naais zijn niet alleen leerzaam, maar ook gezellig. Renate is een lieve juf die je de ruimte geeft om je te ontwikkelen in je eigen tempo. Niks is onmogelijk bij Naais. Renate heeft altijd een creatieve oplossing paraat. Ik kijk dan ook elke keer weer uit naar de volgende les.

Shane

Ik was opzoek naar een unieke bruidsjurk waarbij ik zelf over het design kon meedenken en ben daarom opzoek gegaan naar een naaiatelier. Via Facebook ben ik bij Naais terecht gekomen en heb ik met Renate afgesproken. Het klikte meteen. Ik heb Renate leren kennen als een zeer gedreven en spontane professional met passie voor haar vak. Ze durft eerlijk en kritisch te zijn en is zeer zorgvuldig. Ook stond ze open voor mijn inbreng. Zo zijn we samen opzoek gegaan naar stoffen voor de jurk. Ik ben super tevreden met het resultaat! Alle details zijn mooi afgewerkt, de jurk past perfect en zit heerlijk. Ik heb een geweldige dag gehad en ben Renate heel dankbaar dit mede mogelijk te hebben gemaakt 🙂

Anne

Ik heb al sinds 2013 naailes bij Renate en ik ga er nog altijd met veel plezier heen. Bij Renate voel je je al gauw op je gemak en geen project is te gek voor haar. Ze denkt met je mee, is flexibel, maar ook eerlijk. Een fijn mens om les van te hebben in een informele sfeer.

Marieke

© naaisbyrenate.nl | Alle rechten voorbehouden