Over mij

Ik ben een bevlogen ontwerpster die met veel passie en plezier haar vak uitoefent. Als kind was dit simpelweg mijn hobby. Zoals veel mensen zat ik naast mijn moeder achter de naaimachine te kijken hoe zij dingen maakte. Dingen creëren, van niets, iets maken dat intrigeerde mij wel.

Modeschool

Toch twijfelde ik toen ik een keuze moest maken voor mijn studie. Uiteindelijk na wat omzwervingen ben ik toch op de modeschool beland. Ik heb een aantal jaar in een kostuumverhuur/atelier gewerkt, en een aantal jaar als designer in de kinderkleding. Toch was ik nooit 100% op mijn plek.

Ondernemen

Nu weet ik waarom. Sinds 2013 ben ik ondernemer. Heb ik met andere ondernemers in een winkelpand gezeten aan de Tuinstraat, Tilburg, onder het concept “knus en knapper”. In de zomer van 2016 heb ik een atelier gehuurd bij Bank15 in Tilburg. Na alle uitstappen met andere ondernemers en concepten ben ik er achter gekomen dat alleen ondernemen voor mij het beste werkt. Ik maak keuzes die voor mij goed voelen. Ik ontwerp en maak kostuums voor klanten waar ik een klik mee heb. Kiezen voor ondernemen zoals ik het zie of wil. Dat is niet vanzelfsprekend en dat voelt luxe en vrij!

Eigen atelier

Ik wil je van harte welkom heten aan het Wilhelmina park 53 in Tilburg. Waar ik sinds januari 2018 mijn atelier heb gevestigd. Ik heb hard en veel gewerkt om te komen waar ik nu sta. Gelukkig hebben de zaken altijd goed gelopen en mag ik mijn vak uitoefenen omdat er vraag naar is. Wellicht tot ziens, en bedankt dat je een kijkje neemt op mijn website!

© naaisbyrenate.nl | Alle rechten voorbehouden