Naailes in Tilburg

Welkom!

Je bent op zoek naar een leuke en inspirerende plek. Je wilt de basis vaardigheden van de naaimachine leren of bent een gevorderde naaister en komt niet verder. Bij NAAIS kun je laagdrempelig beginnen. Er staan machines en materialen klaar waar je gebruik van mag maken. Laten we samen ontdekken of jij het net zo leuk vindt als gedacht! Ik ben er om jou praktische en technische vaardigheden te leren en om je creatief te begeleiden en inspireren.

Hoe werkt het?

Je werkt in een groep van maximaal mensen. Ieder heeft zijn eigen tafel. Ook is er een teken- en kniptafel waar je aan kan staan. Alleen de proefles is standaard, waarin je kennis maakt met de naaimachine. Als beginnende naaister mag je daarna kiezen uit een aantal startprojecten die ik voor je hebt uitgewerkt. Na de proefles heeft ieder zijn eigen project, en mag je gaan maken wat je wilt! Ben je een gevorderde naaister? Dan nodig ik je uit om als nog een proefles te komen volgen! Je neemt een project mee waar je mee bezig bent. Ik ben er om al je vragen te beantwoorden en mee te denken over hoe we samen knelpunten op kunnen lossen.

Meer informatie over tijden, prijzen en regels

Aanwezig in het atelier

Naaimachines, stofscharen, papierscharen, potloden, meetlinten, tornmesjes, geodriehoek, grote linialen en mallen en patroonpapier is inclusief!

Patronenboeken

La maison victor, Burda, burda easy, My image, Knipmode, Knippie. Ook zijn er vintage patronenbladen aanwezig uit de jaren `60`70 en `80 van knipmode. De boekjes blijven in het atelier en mogen helaas niet mee naar huis genomen worden om patronen over te trekken.

Impressie atelier

© naaisbyrenate.nl | Alle rechten voorbehouden