Kleding op maat

Je hebt een idee, een schets of een ontwerp en wil deze professioneel laten maken. Sinds 2008 maak ik kostuums en kleding op maat voor prive en zakelijke klanten. Mijn expertise is erg breed. Van superhelden pakken voor Bavaria tot aan een trouwjurk van prachtig kant voor een aanstaande bruid. Er is dus een hoop mogelijk! Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Werkwijze

We hebben een afspraak gepland. Je hebt een ontwerp of afbeelding die je wilt laten maken. Of misschien een kledingstuk wat je na wilt laten maken. Mocht je al beschikken over de juiste stof mag je die ook nemen. Alles wat helpt om tot een goed product te komen mag je mee brengen.

Na onze afspraak kom ik met een prijsindicatie. Na groen licht starten we met het ontwerpproces. Vaak hebben we in de eerste afspraak alle details al besproken en heb ik maten genomen om te kunnen starten. In bijna alle gevallen maak ik eerst een proefmodel om er voor te zorgen dat het gewenste kledingstuk perfect is voordat ik in de “echte” stof ga knippen. Na de doorpas ga ik het item op maat maken en wordt het kledingstuk op de afgesproken datum opgeleverd.

© naaisbyrenate.nl | Alle rechten voorbehouden